Bordtennis

B75 slagtede Brønderslev BI i nordjysk opgør

En god præstation af Carsten Egeholt var ikke nok for Brønderslev til at undgå en lussing på 0-5

Arkivfoto: Bent Bach

Arkivfoto: Bent Bach

BRØNDERSLEV:Som forventet løb Brønderslev BI ind i det tredje nederlag på stribe, da de mødte B75 i et nordjysk lokalopgør i Stiga Divisionen. B75 gjorde rent bord og vandt matchen med 5-0, men 53-årige Carsten Egeholt formåede dog at give modstanderen kamp til stregen i sine to kampe.

I veteranens første kamp var han foran 2-1 i sæt mod Khalid Assar, men egypteren kom igen og vandt kampen 3-2 til stor ærgrelse for Carsten Egeholt.

- Jeg føler, jeg havde en god chance. Han kommer lige fra en international turnering i Belgien, så han havde lidt træthed i benene. Han spillede godt, men jeg lykkedes nogenlunde med min taktik. Så det ærgrer mig, nu når jeg var foran 2-1 i sæt.

- Mine returbolde på hans server blev lidt udstillet, og jeg lavede nogle fejl. Han er jo en bedre spiller end mig, men havde jeg været lidt mere stærk i dag, så havde jeg måske kunnet levere en overraskelse, siger Carsten Egeholt.

Senere skulle Carsten Egeholt op imod den unge australier Luke Savill. Overraskende nok kom Brønderslev-spilleren foran 2-0 i sæt, men derefter satte Luke Savill gang i tingene og vandt 3-2 i en tæt kamp.

Peter Bruhn og Carl-Johan Norup formåede heller ikke at hive et point i deres kampe, og dermed endte matchen 0-5 til B75, ganske som forventet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst