B75 var chanceløse i premieren

Roskilde var som ventet for stor en mundfuld for B 75

B 75 og Khaled Assar løb ind i et nederlag i sæsonpremieren. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

B 75 og Khaled Assar løb ind i et nederlag i sæsonpremieren. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

BORDTENNIS:B 75 fra Hirtshals løb fredag ind i det forventede nederlag, da den nordjyske klub tog hul på en ny sæson i landets bedste bordtennisrække.

Hjemme i Hirtshals blev det et 0-5-nederlag mod de forsvarende mestre fra Roskilde.

- Resultatet lyder jo ikke så godt, men flere af kampene var faktisk vældigt tætte. Vi spillede nogle gode kampe med vundne sæt, så vi er egentlig ganske tilfredse, lyder det fra B 75-formand Simon Rokkjær.

I sommerpausen har B 75 måttet sige farvel til profiler som An Shu og Simon Söderlund, og derfor gik nordjyderne også ind til sæsonpremieren med beskedne forventninger.

- Vi har mistet nogle gode spillere, men det er sådan, det er. Vi er ikke en stor klub, der har råd til at bruge en masse penge. Vi er afhængige af vores unge talenter. Heldigvis viste flere af dem gode takter, og vi håber selvfølgelig, at det kaster noget godt af sig i de kommende kampe, siger Simon Rokkjær.

Så selv om holdet umiddelbart er svækket, har nordjyderne ikke opgivet at gentage bedriften fra sidste sæson, hvor det blev til en bronzemedalje.

- Vi har ikke en forventning om, at vi kan slå Roskilde og Næstved, men mod alle andre har vi en god chance. Først går vi efter at komme med i slutspillet, og så må vi se, hvad der sker derfra, siger Simon Rokkjær.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.