Bayern ydmyger Barca

Også returkampen endte med tysk sejr

Arjen Robben åbnede målfesten på Camp Nou med en scoring kort efter pausen. Foto: Josep lago/Scanpix

Arjen Robben åbnede målfesten på Camp Nou med en scoring kort efter pausen. Foto: Josep lago/Scanpix

BARCELONA:Der havde været håb om et mirakel i Barcelona, da Spaniens storhold skulle forsøge at redde den spanske ære og vende 0-4 mod Bayern München til et spansk finaleavancement.

Men det blev aldrig spændende, for Barcelona var ikke i nærheden af at indhente tyskernes store føring, og i stedet scorede sydtyskerne tre gange efter pausen.

Måske Havde Barcelona givet op allerede inden kampen, for man startede med superstjernen Lionel Messi på bænken, og kampen fik aldrig den nerve og intensitet, som man så i tirsdagens opgør mellem Real Madrid og Borussia Dortmund, hvor tyskerne måtte kæmpe bravt i de sidste minutter for at forsvare føringen på 4-1 fra det første opgør.

Barcelona virkede igen uden den store ide i opspillet, og faktisk havde Arjen Robben vel nærmest halvlegens største chance, men han blev stoppet i sin friløber.

Det blev han dog ikke kort inde i anden halvleg, da han fik bolden på højrekanten, og vanen tro trak bagom forsvarsspilleren og ind i feltet, hvor han køligt placerede bolden i det fjerne målhjørne med sit venstreben.

Dermed var kampen lukket og slukket, men det hele skulle ende i ren ydmygelse for Barcelona.

Først skovlede Gerard Pique bolden i eget med sit knæ på et indlæg fra venstrekanten. Og kort efter blev det også 3-0 til Bayern München, da Franck Ribery accelererede igennem på højrekanten og løftede bolden blødt over til den bagerste stolpe, hvor Thomas Müller tårnede højest og headede sit tredje mål i de to semifinaleopgør i nettet.

Dermed bliver det en ren tysk finale i Champions League på Wembley 25. maj, når Bayern Munchen møder Borussia Dortmund.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.