Bazar med asiatisk inspiration

Smag på Thailand, Vietnam og Philipinerne

Børnemusiker Michael Back spiller op til hop og klap, men de voksne kan danse til live Zumba til Bazar Between. Foto: Frederik Alken <i>Frederik Alken</i>

Børnemusiker Michael Back spiller op til hop og klap, men de voksne kan danse til live Zumba til Bazar Between. Foto: Frederik Alken Frederik Alken

AALBORG ØST: Aalborg Øst viser sig igen fra sin bedste side, når en ny udgave af Bazar Between åbner på lørdag 21. september. Vejrguderne må gerne levere en dag med fuld sol og høje plusgrader, for denne gang man opleve rigtig udendørs markedsstemning fra det fjerne østen. Det bliver en dag for hele familien med fokus på den asiatiske kultur, hvor der bliver mulighed for at få delikate smagsprøver fra Thailand, Vietnam og Philipinerne. Man kan få sig en gang ansigtsmaling, se sit navn skrevet med kinesisk kalligrafi, og så kan man male hatte i lige præcis den farve man har lyst til.

I den musikalske afdeling bliver der mulighed for at være med til live Zumba. Alle, der har lyst, kan danse til zumbamusik spillet af selveste TV2/Nord Allstars, der møder omklædte frem mellem klokken 12 og 14.

Børnene får også lov til at slippe tøjlerne og hoppe og danse til den lokale musiker Michael Backs børnesange, og så er der et stort loppemarked med masser af forskellige tilbud.

Bazar Between er et nyt arrangement i Aalborg Øst, som blander dansk og udenlandsk kultur, så noget helt nyt opstår. Bag Bazar Between står kulturhuset Trekanten, som blandt andet har samarbejdet med Aalborg Havn, Fokus Fitness, Boligforeningen Himmerland, 9220 De Frivillige og ikke mindst Puk Cao Thanh Hà, der også var arrangør på Den Asiatiske festival i Karolinelund.

Bazar Between finder sted i Trekanten – Bibliotek & Kulturhus, i Sundheds og Kvarterhuset, og på området der imellem mellem 11 og 16. Bliver vejret knap så asiatisk trækker arrangementet indendørs.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.