Bedsted tæt på sensation

Bedsteds ligadebut mod Gentofte i egen hule blev en tæt affære

Cheftræner Flemming West og Bedsteds volleyballdamer måtte se sig slået 3-1 i debuten i landets bedste række. Foto: Diana Holm <i>diana.holm@nordjyske.dk</i>

Cheftræner Flemming West og Bedsteds volleyballdamer måtte se sig slået 3-1 i debuten i landets bedste række. Foto: Diana Holm diana.holm@nordjyske.dk

Galleri - Tryk og se alle billederne.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

BEDSTED:Nogle ganske få momenter i spillet blev afgørende for, at Bedsted ikke skabte den helt store overraskelse mod en af sværvægterne i dansk volleyball, Gentofte. - I både tredje og fjerde sæt førte Bedsted indtil de afgørende bolde, men de lukkede begge gange Gentofte ind i sættene igen med nogle modtagefejl, og det udnytter det erfarne ligamandskab fra hovedstaden til at lukke opgøret 1-3.

På trods af nederlaget lykønskede træner Flemming West alligevel sine damer efter kampen med den flotte ligadebut. For som han sagde:
- Jeg er virkelig overrasket over, at vi gjorde det så godt. Vi har jo ikke vidst, hvor vi egentlig stod, men når vi kan spille lige op mod en af de store i ligaen, så ser det jo godt ud. Men jeg er da ærgerlig over, at vi ikke fik lukket tredje og fjerde sæt, for vi havde virkelig sejren indenfor rækkevidde.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.