Bedsted viste flot spil - men tabte

Bedsted holdt ikke niveauet og tabte derfor klart til Hvidovre

19
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BEDSTED:Lørdag tabte Bedsteds herrer med 3-0 på hjemmebane til Hvidovre i herrernes volleyliga efter at have vist glimt af flot spil.

Bedsted startede godt ud og fulgte godt med i første sæt, hvor Hvidovre med rutinen tog de afgørende bolde og vandt 25-22.

Både andet og tredje sæt blev tabt med cifrene 25-15, men hvor hjemmeholdet kom bagud med 8-1 og lavede et flot comeback i andet sæt, var der ikke meget, der hang sammen mod slutningen af tredje sæt.

- Vi spillede i perioder rigtig godt og var helt oppe på det niveau, hvor vi gerne vil være. Vi servede godt og pressede dem godt, men så i sidste ende manglede vi lige de sidste 5 procent for at kunne tage point, siger træneren, der trods nederlaget er fortrøstningsfuld og ved, at Bedstedholdet er i en indlæringsfase, hvor de bliver bedre fra kamp til kamp.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden