Bendtner i ny ballade

Smed glas på en taxa

Nicklas Bendtner havde en hyggelig lørdag ved et fodboldarrangement. Søndag må han igen stå op til negative overskrifter. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

Nicklas Bendtner havde en hyggelig lørdag ved et fodboldarrangement. Søndag må han igen stå op til negative overskrifter. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

KØBENHAVN:Den danske angriber Nicklas Bendtner var natten til fredag endnu engang involveret i lidt drama i det københavnske natteliv, da han efter en tur på Kostbar med nogle venner kastede et glas ud på vejen. Her ramte glasset en forbikørende taxa, fortæller øjenvidnet Mads Suhr til Ekstra Bladet.

- Det jeg så var, at tossen var stiv og kommer ud af døren og kaster et glas ud på gaden - sådan lidt provokerende. Som om han vil vise, at det er ham, der er der. Så kommer der en taxa kørende, glasset rammer den på køleren og smadrer, siger øjenvidnet.

Efterfølgende havde dørmænd fat i Bendtner og taxachaufføren, der diskuterede, og senere kom også politiet til.

BT har talt med Nicklas Bendtner, der forklarer episoden således.

- Her er den korrekte version: Jeg og nogle venner går igennem Boltens Gård, da vi skal hen til et sted, hvor Julie (kæresten Julie Zangenberg, red.) og en veninde sidder. På Gothersgade stiger to af mine venner ind i den taxa, der bliver ramt med et kæmpe brag.

- Min tilbageværende ven og jeg vender os om og kigger for at se, hvad der sker, og lige pludselig kommer der to dørmænd løbende. De peger på mig og siger: - Det var dig, der gjorde det. - Nå?, siger jeg. - Ja, det var et overhåndskast, påstår den ene dørmand.

Herefter bliver Nicklas Bendtner og vennen ifølge angriberen truet med tæsk af dørmændene, hvorpå politiet dukker op og afhører de involverede.

Ironisk kommer episoden ud i offentligheden samme dag, som Nicklas Bendtner i et stort interview med BT angrer det seneste års tids forløb., hvor han har været skadet og frem for alt har fået en dom for spritkørsel.

- Det har været et forfærdeligt år, det kan der slet ikke være nogen tvivl om. Det har været rigtig hårdt, siger Nicklas Bendtner til BT.

Desuden blev han sendt på en længere tænkepause fra landsholdet, og da han endelig fik comeback for Juventus i maj, brækkede han håndleddet.

Bendtner fortæller, at han især er ked af karantænen fra landsholdet, som løber frem til september. Men han accepterer beslutningen.

- Selvfølgelig har jeg fået en lærestreg. Jeg kan ikke ændre på det, der skete. Generelt synes jeg, at jeg opfører mig pænt og er et ordentligt menneske, men alle laver fejl, og jeg står absolut ved de fejl, jeg har begået.

- Det er overstået kapitel, og i stedet er mit fokus udelukkende på at finde en ny klub og få fodboldglæden tilbage, siger landsholdsangriberen til BT.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.