Beslutning om vindmøller ved Lilleåen anbefales udskudt

Forvaltning ønsker alternative projektforslag

Helle Aarup Lyngby og Knud Bak, gårdejer, foran området, der skal lægge jord til det planlagte vindmølleprojekt. <i>Foto: Grete Dahl</i>

Helle Aarup Lyngby og Knud Bak, gårdejer, foran området, der skal lægge jord til det planlagte vindmølleprojekt. Foto: Grete Dahl

AALESTRUP:Onsdag skal økonomiudvalget tage stilling til om projektet med opstilling af ni 150 meter høje vindmøller ved Lilleåen vest for Aalestrup skal fortsættes eller lægges i graven.

Forvaltningen anbefaler at politikerne udsætter beslutningen og lade vindmølleentreprenørerne komme med alternative projektforslag, hvor støjgenerne er reduceret.

Helle Aarup Lyngby bliver nabo til projektet og hun er ikke glad for forvaltningens indstilling.

- - Det er bare ikke okay. Vi føler ikke, at forvaltningen tager vores argumenter og bekymringer til efterretning, siger Helle Aarup Lyngby.

Borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Knud Kristensen, ser dog positivt på forvaltningens indstilling.

- Forvaltningen har allerede lagt meget arbejde i sagen, og økonomiudvalget traf oprindelig den beslutning, at der var muligheder i området, så derfor mener jeg, at det ville være ærgerligt at hoppe af midtvejs uden at få alle muligheder belyst, siger Knud Kristensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.