Beslutning: Syvstenhallen skal repareres

Det er medlemmerne i Frederikshavn Kommunes kultur- og fritidsudvalg enige om

Syvstenhallen har været lukket i over en måned. Men nu skal hallen repareres. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen <i>Foto: Kim Dahl Hansen</i>

Syvstenhallen har været lukket i over en måned. Men nu skal hallen repareres. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen Foto: Kim Dahl Hansen

SYVSTEN:Medlemmerne i kultur- og fritidsudvalget er blevet enige om, at Syvstenhallen skal bevares.

Formanden for udvalget, Mogens Brag (V), understreger, at der vil blive tale om en midlertidig renovering, som blandt andet vil koncentrere sig om gulv og tag.

- Vi har vurderet, at der er et behov for, at vi genåbner Syvstenhallen. Vi har dog ikke råd til en gennemgribende renovering til omkring fem millioner kroner, så der bliver i første omgang tale om en midlertidig renovering, siger Morgens Brag, der samtidig gerne vil placere Syvstenhallen i et lidt større perspektiv.

For det handler ikke bare om en sportshal alene.

Det handler også om at bevare en vigtig del af det landsbyliv, som findes i Syvsten, og som gerne skulle bevares.

Syvstenhallen lukkede for over en måned siden, fordi Frederikshavn Kommune vurderede, at hallens gulv ikke var sikkerhedsmæssigt forsvarligt at bruge til sport.

Hallen trænger til en kærlig hånd, og diskussionen har blandt andet gået på, hvorvidt det kunne betale sig at reparere hallen.

Kultur- og fritidsudvalget har nu sendt sagen videre til økonomiudvalget, der tager endelig stilling 22. marts.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.