Betonarbejde ved bro kan give kø

Aggersundbroens nordlige klappille skal sikres mod påsejlinger i den kommende uge

Ole Sanvig Knudsen
Arkivfoto
Aggersund 1. juli 2016 15:18 - Opdateret 1. juli 2016 17:59

AGGERSUND: I den kommende uge - uge 27 - skal man sætte ekstra tid af til turen, hvis vejen går over Aggersundbroen. Der skal nemlig støbes omkring den nordlige klappille i forbindelse med, at broen skal kollisionssikres mod skibe.

Det sker fordi kørebanen på broen bliver indskrænket i bredden, så der bliver sat et trafiklys op af hensyn til arbejdernes sikkerhed samt kørslen med de betonbiler, der skal levere betonen til støbearbejdet. Derfor er broen i perioden også lukket for køretøjer, der er bredere end 3,0 meter.

I forbindelse med støbningen af den nordlige klappille skal der udstøbes ca. 1.300 m³ beton. Entreprenøren forventer, at der kommer ca. 130 lastbiler med beton under den 35 timer lange støbning. Arbejderne i forbindelse støbningen vil foregå i perioden fra den 7. til den 10. juli 2016.

Ud over eventuel ventetid i forbindelse med lysreguleringen, forventer Vejdirektoratet ikke, at arbejdet øger rejsetiden omkring broen. Myldretidstrafikken og klapåbninger kan dog give en del kødannelse.

Fodgængere og cyklister kan passere broen i hele perioden. Du kan læse om mere om skibsstødssikringen af Aggersundbroen på www.vejdirektoratet.dk/skibsstoed

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...