Bibliotek spørger lånerne

Brugerundersøgelse skal vise om borgerne er tilfredse med bibliotekets tilbud.

Brugerne får mulighed for at udtale sig om biblioteket. Arkivfoto: Bent Bach

Brugerne får mulighed for at udtale sig om biblioteket. Arkivfoto: Bent Bach

BRØNDERSLEV/DRONNINGLUND:Er udvalget af film stort nok? Hvordan er bibliotekets børneområde? Er bibliotekets hjemmeside let eller svær at bruge? Brønderslev Bibliotek gennemfører i den kommende uge en brugerundersøgelse og håber, at rigtig mange borgere vil give deres mening til kende.

Undersøgelsen skal give biblioteket oplysninger om, hvordan biblioteket bliver brugt og om bibliotekets tilbud passer til dem.

- Vi har valgt at lave denne undersøgelse, fordi vi gerne vil afstemme vores tilbud, så de bedst muligt passer til brugerne. Vi kan ganske enkelt kun udvikle vores bibliotek optimalt, hvis vi kender brugernes behov og ønsker. Så for os er det helt naturligt at tage brugerne med på råd og håbe, at rigtig mange vil bidrage med deres input, fortæller teamleder Hans Jørgensen fra Brønderslev Bibliotek.

Brugerne kan deltage i undersøgelsen på Brønderslev Biblioteks afdelinger eller via bibliotekets hjemmeside på www.bronderslevbib.dk.

Resultater fra undersøgelsen offentliggøres kort efter uge 6 på bibliotekerne og på bibliotekets hjemmeside. De vil desuden indgå den fortløbende udvikling af bibliotekets tilbud og service.

Brugerundersøgelsen på Brønderslev Bibliotek er del af en større undersøgelse, som gennemføres på biblioteker i 42 kommuner landet over. Også dette giver biblioteket noget at arbejde videre med.

- Udover at få her-og-nu-viden om vores brugere her i kommunen, får vi mulighed for at sammenligne os med andre biblioteker. På den måde kan vi skele til landets mange andre biblioteker og lære af dem, der gør det rigtig godt, fortæller han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.