Bilist kørte ud i en sø

Midt- og Vestjyllands Politi nåede i tide at få afblæst storstilet redningsaktion

En yngre mand fik ikke svinget i tide ved Ulstrup i Midtthy og bilen endte i en mindre sø, men uden nogen mennesker kom til skade.Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

En yngre mand fik ikke svinget i tide ved Ulstrup i Midtthy og bilen endte i en mindre sø, men uden nogen mennesker kom til skade.Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

ULSTRUP:Tidligt søndag morgen gik det galt for en 28-årig mandlig bilist på ved ad Landbolystvej mellem Årup og Hundborg i Thy.

I et t-kryds med Røde Anes Vej blev det planlagte højresving i stedet til en væltetur ud i en nærliggende mindre sø.

Bilisten kunne selv kravle ud af et sidevindue, men da der ikke blev ringet til politiet og forklaret om uheldet, var det en chokeret forbipasserende, der lidt over klokken 7 anmeldte, at der lå en bil med bunden i vejret i søen.

Det helt store redningsapparat blev sat i værk, men en Falckredder med en våddragt kunne gå rundt om bilen og konstatere, at der ikke var personer i den.

- Så kunne vi aflyse igen, siger vagtchef Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Men han ærgrer sig over, at bilisten ikke havde ringet og fortalt om uheldet, så andre borgere, som ringede 112 kunne beroliges.

Den 28-årige forklarede senere søndag til politiet, at han muligvis var faldet i søvn, da han var på vej hjem omkring klokken tre søndag morgen og derved havde mistet herredømmet over bilen, da han skulle svinge i krydset.

Thisted Politi vil mandag se nærmere på sagen og bilen var søndag middag trukket på land igen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.