Biljagt: Mand forsøgte at stikke af fra politiet - påkørte politibil og endte på en mark

Et tyveri fra en byggeplads udviklede sig dramatisk

Steffen Bek
Arkivfoto
Færdselsforseelse 13. juni 2018 06:12 - Opdateret 13. juni 2018 13:14

TYLSTRUP: En dramatisk biljagt med flere politipatruljer i hælene sluttede brat for en 26-årig mand fra Hjørring tirsdag aften, da han kørte fast på en mark på Luneborgvej i nærheden af Tylstrup i en sort Saab.

Den 26-årige mand havde forinden påkørt en civil patruljebil med vilje, da han forsøgte at flygte fra politiet. Det oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen fra Nordjyllands Politi.

Dramaet startede ved 21.15-tiden, da en vagt på en byggeplads på Ravnkildevej i Aalborg opdagede, at en tyv var i færd med at stjæle værktøj fra området. Han spottede den sorte Saab på overvågningen og kontaktede politiet.

Nægtede at stoppe

En politipatrulje fik øje på bilen i nærheden af Brønderslev en halv time senere, men føreren havde ikke tænkt sig at stoppe, så det blev starten på en dramatisk biljagt sydpå ad motorvej E39, inden den sorte Saab drejede fra ved Tylstrup og til sidst endt ude på en mark, hvor en patrulje kunne pågribe manden.

Den 26-årige er sigtet for for indbrud, vold mod tjenestemand, kørsel i narko- og spirituspåvirket tilstand, forsætlig påkørsel af civil politibil, kørsel uden gyldigt kørekort og flere andre overtrædelser af færdselsloven.

Den 26-årige blev anbragt i arresten i Aalborg, og han skal fremstilles i et grundlovsforhør onsdag formiddag

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...