Bille August til verdenspremiere i Skagen

Præsentationen af instruktørens nye film var oplagt at holde i Skagen

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SKAGEN:150 skagboer har været med som statister i Bille August nye film Marie Krøyer. Hovedpersonen Marie gennemlevede et helvede med sin sindssyge verdensberømte mand P.S. Krøyer i Skagen. Krøyer-parrets hjem findes stadig og på museet i byen har de masser af malerier af den smukke Marie Krøyer på stranden og andre steder i Skagen og så har de også enkelte malerier, som Marie Krøyer har malet-

- Så det var oplagt, at vi skulle holde verdenspremieren for publikum på filmen i Skagen, sagde Bille August og hans hustru Sarah-Marie Malthe, der i øvrigt har været statistkoordinator på filmen.

Parret var inviteret af de mange frivillige, der har fået Skagen Bio op og stå i Kulturhus Kappelborg. Først var gæsterne inviteret til reception på museet, hvor man fik et kort oplæg om Marie Krøyer og om de mange fortolkninger, man selv må gøre sig, når nu man ikke kan spørge Krøyer-parret Marie og Søren selv.

- Derfor er det spændende for mig at se om filmen giver svar på nogle af de spørgsmål, som vi har stillet os selv, sagde museumsinspektør og Marie Krøyer-ekspert Mette Bøgh Jensen

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.