Billige tivoliture

Store Brønderslev Marked kickstarter markedet fredag

Arkivfoto <i>Kurt Bering</i>

Arkivfoto Kurt Bering

BRØNDERSLEV:Fredag er børnenes dag på Store Brønderslev Marked. Byens barnestjerner og lokale bands optræder på markedsscenen, og det er også den dag, der er billige ture i tivolis karruseller, radiobiler og andre forlystelser.

- Fire billetter til 40 kroner, giver en god kickstart på markedet, konstaterer markedsformand Michael Wittrup, der bygger sit udsagn på mange års sikker succes.

Både forældre og bedsteforældre har sammen med børn og børnebørn gjort det til en tradition at indlede markedsfesten fredag i tivoli.

De billige billetter til tivoli kan frem til fredag købes hos blandt andre Garant, Nordjyske Medier, Spar Nord og turistkontoret - og torsdag aften samt fredag vil der være mulighed for at købe billetter i markedskontoret i Frederiksgade.

Børnene er også i fokus på markedets sidste dag, idet der er optog med byens børnehaver, børnehaveklasser og dagplejebørn fra Banegårdspladsen til markedspladsen - og på markedspladsen venter der gratis tivoliture og is - samt musik og sjov med Michael Back.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden