Billigere varme i Bindslev

De seneste fem år er varmepriserne i Bindslev faldet

Foto: Arkiv <i>Foto: Peter Mørk</i>

Foto: Arkiv Foto: Peter Mørk

BINDSLEV:Fjernvarmeforbrugerne i Bindslev får endnu engang billigere varme fra Bindslev Fjernvarme. Prisen er de seneste fem år faldet fra 620 kroner pr. megawatt-time eksklusiv moms til 190 kroner i regnskabsåret 2014/2015.

Bestyrelsen i Bindslev Fjernvarme havde forventet at prisen ville være 350 kroner pr. megawatt-time og derfor kan forbrugere nu se frem til at få penge tilbage. I alt knap halvanden millioner kroner skal betales tilbage til forbrugerne.

Selv mener bestyrelsen, at de nu har de har noget af det billigste i kommunen. Men det vil først vise sig i august, når energistyrelsen lægger de nyeste varmepriser op i en statistik på deres hjemmeside.

- Vi har kontaktet de andre varmeværker, og derfor er vi helt sikre på, at vi er blandt de billigste, siger formanden for Bindslev Fjernvarme, Evald E. Jensen.

Bindslev Fjernvarme har regnet lidt på de nye priser og fundet ud af, at det svarer til, at en familie i Bindslev i et hus på 130 kvadratmeter med et forbrug på 18 megawatt-timer skal betale 9500 kroner alt inklusiv for varme.

De kommende to år bliver a’contovarmen i Bindslev før moms 190 kroner pr. megawatt-time. Det skyldes at Bindslev Fjernvarme gennem tiden har opbygget et overskud på 2,5 millioner kroner, som Energistyrelsen har pålagt, skal betales tilbage til forbrugerne over to år.

De øvrige priser for abonnement og effektbidrag fastholdes.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.