Billigere varme i Jerslev

Tre projekter er afsluttet

Arkivfoto <i>Diana Holm</i>

Arkivfoto Diana Holm

JERSLEV:Jerslev Kraftvarmeværk optog i fjor lån til tre projekter, som nu alle er afsluttet. Varmeværkets motorer er blevet renoveret, så de kan holde 30.000 timer mere, hvilket svarer til 12 år med det nuværende brug. Der er blevet opsat en såkaldt el-patron, der benyttes til at lave varme med, når el-prisen er lav, og endelig er der installeret nye fjernaflæste målere hos alle forbrugere, hvilket bl.a. betyder, at man på varmeværket kan følge med i, hvad der sker på området hos hver enkelt forbruger. Dette har allerede afsløret fejl og uhensigtsmæssigheder hos enkelte forbrugere.

Dette og meget andet kunne formanden for Jerslev Kraftvarmeværk, Lars Kaa, oplyse på generalforsamlingen, hvortil ca. 20 forbrugere var mødt op.

Formanden omtalte prisnedsættelsen fra 65,6 øre pr. kWh til 60 øre i efteråret. Bestyrelsen havde forventet, at prisen senere kunne nedsættes yderligere, men det blev ikke tilfældet, dels fordi regeringen øgede afgifterne på gas, dels at handelen med el ikke gik så godt som forventet. Prisen kan dog fastholdes på 60 øre pr. kWh.

Da gaspriserne forventes at ville stige yderligere, overvejer bestyrelsen at opføre et solvarmeanlæg. I øjeblikket søger bestyrelsen efter en mulig placering af et sådant anlæg.

Statsautoriseret revisor Per Kallehauge gennemgik regnskabet, der slutter med et underskud på 307.885 kr., der dog ikke bliver indregnet i det kommende års varmepris.

Ud af bestyrelsen trådte Claus Olesen og Lasse Lykkegaard. I stedet valgtes Jesper Nielsen og Ove Thomsen, mens Gurli Nielsen blev genvalgt.

Til ny revisor i stedet for Per Kallehauge, der går på pension, valgtes Dorthe Mikkelsen fra revisionsfirmaet Beierholm i Hjørring.

Efter generalforsamlingen var Varmeværket vært ved en let anretning. ruk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nordjyllands Politi lukker rockerklubhus i Nørresundby midlertidigt
Luk