Danmark

Bilzonen.dk lukker

Bilzonen, der er en "internetportal for alle med interesse for biler", lukkes ned

Screenshot

Screenshot

DANMARK:JP/Politikens Hus, Berlingske Media og TV 2 fortsætter med at lukke deres onlinesites, skriver Motor-magasinet, der er autobranchens fagavis. De tre store medie-koncerner har således besluttet med udgangen af februar at trække stikket på Bilzonen, der er en "internetportal for alle med interesse for biler".

- Ejerne har besluttet at lukke sitet som følge af svigtende resultater, siger konstitueret adm. direktør Søren Eriksen til Motor-magasinet.

Bilzonen har redaktionelt senest leveret bil- og auto-artikler til primært Jyllands-Posten og Motor-magasinet - med den erfarne motorjournalist Flemming Haslund i spidsen.

Portalen Bilzonen, der holder til i St. regnegade midt i København, er først og fremmest en online markedsplads for køb og salg af brugte biler. Det har været sitets ambition "at tilbyde den hurtigste og nemmeste bilsøgning på nettet. Derudover kan man læse de seneste nyheder og guides fra bilverdenen samt test af nye biler", som det formuleres på hjemmesiden.

BilZonen A/S blev etableret i 2006.

Tidligere har JP/Politikens Hus for nylig lukket Jobzonen. Jobsitet, der har været præget af millionunderskud i flere år i træk, nedlægges. I stedet skal online jobmarkederne på Jyllands-Posten og Politiken styrkes.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.