Bilzonen.dk lukker

Bilzonen, der er en "internetportal for alle med interesse for biler", lukkes ned

Screenshot
Danmark 1. december 2016 17:10

DANMARK: JP/Politikens Hus, Berlingske Media og TV 2 fortsætter med at lukke deres onlinesites, skriver Motor-magasinet, der er autobranchens fagavis. De tre store medie-koncerner har således besluttet med udgangen af februar at trække stikket på Bilzonen, der er en "internetportal for alle med interesse for biler".

- Ejerne har besluttet at lukke sitet som følge af svigtende resultater, siger konstitueret adm. direktør Søren Eriksen til Motor-magasinet.

Bilzonen har redaktionelt senest leveret bil- og auto-artikler til primært Jyllands-Posten og Motor-magasinet - med den erfarne motorjournalist Flemming Haslund i spidsen.

Portalen Bilzonen, der holder til i St. regnegade midt i København, er først og fremmest en online markedsplads for køb og salg af brugte biler. Det har været sitets ambition "at tilbyde den hurtigste og nemmeste bilsøgning på nettet. Derudover kan man læse de seneste nyheder og guides fra bilverdenen samt test af nye biler", som det formuleres på hjemmesiden.

BilZonen A/S blev etableret i 2006.

Tidligere har JP/Politikens Hus for nylig lukket Jobzonen. Jobsitet, der har været præget af millionunderskud i flere år i træk, nedlægges. I stedet skal online jobmarkederne på Jyllands-Posten og Politiken styrkes.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...