Brønderslev

Bindslev-firma er billigst

Byggeriet kan holdes inden for budgettet på 24 millioner kroner

Byggeriet kan holdes inden for den økonomiske ramme. Tegning: Brønderslev Kirke

Byggeriet kan holdes inden for den økonomiske ramme. Tegning: Brønderslev Kirke

BRØNDERSLEV:Brønderslev Menighedsråd har godkendt byggeudvalgets indstilling om valg af byggefirma til det planlagte om- og tilbygningsprojekt i Brønderslev Kirke og Sognegård.

Byggeopgaven var udbudt i en hovedentreprise, og hertil var indbudt fem byggefirmaer, nemlig MJ Byg, Brønderslev, Peter Juul, Tolstrup, Thomas Nielsen & Søn, Lendum, AM-Totalbyg, Bindslev samt Trigon, Frederikshavn.

Ved licitationen var AM-Totalbyg i Bindslev den lavestbydende, og på baggrund af en indstilling fra menighedsrådets arkitekter, Arkitektfirmaet Bundgaard i Hjørring, godkendte menighedsrådet, at byggeopgaven nu overdrages til AM-Totalbyg.

- AM-Totalbyg i Bindslev er et mindre byggefirma med speciale som tømrer- og snedker. Firmaet har solid erfaring som hovedentreprenør og i samarbejde med andre dygtige håndværkere, som de arbejder sammen med, skal de nu løse byggeopgaven, fortæller Henning Krabbe fra Brønderslev Menighedsråds byggeudvalg.

Ud over de byggeopgaver, der var indeholdt i licitationen, skal der også udføres en del andre opgaver og der skal desuden anskaffes stole og andet inventar.

Menighedsrådets samlede budget er på 24 mio. kr. og det levner plads til at de fleste ønsker til projektet forventes at kunne imødekommes. Det drejer sig blandt andet om et nyt lydsystem og info-tavler til både kirke og sognegård samt inventar og udstyr til det ombyggede køkken og den planlagte café.

- Vi er glade og taknemmelige over udfaldet af licitationen, fortæller formanden for menighedsrådet, Mogens Juul Jensen, og formand for byggeudvalget, Henning Krabbe.

- Vi har arbejdet flittigt med projektet de seneste år, og det er jo en stor milepæl, at det nu er muligt at realisere projektet. Blot mangler vi den endelige godkendelse fra de kirkelige myndigheder, men på baggrund af de senest indsendte detailtegninger og beskrivelser forventer vi, at den formelle godkendelse snarest vil komme i hus.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.