Bindslevs største forårsfest

Irsk party i Tannisbugthallen

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BINDSLEV:Tannisbugthallen dannede i lørdags rammerne om et ægte irsk party.

Knap 530 gæster havde taget plads ved langbordene i hallen til den store irske forårsfest, dog var der ikke helt så mange der var klædt i grønt, som sidste år, men det skulle nu ikke forhindre at der blev festet igennem.

Mette Abildgaard og Jesper Kristensen, der havde stor succes med forrige års Irish Party, var da heller ikke tvivl om at denne fest, som var årets første større begivenhed i Bindslev, ville blive en succes, da alle billetter var solgt på meget kort tid efter annonceringen.

I år havde arrangørerne valgt at lave to scener, og havde flere orkestre på programmet end sidste år, det på bekostning af et par borde, men det var det hele værd, fortalte Jesper Kristensen.

The Irish Waterfalls spillede op til Irsk inspireret buffet, hvor man kunne finde Irish stew, grillede lammekøller. Tørfisk spillede op til desserten, der blev efterfulgt af dans på gulvet til tonerne af Tom Donovan. Herefter skiftede både scene, og de mange orkestre resten af aftenen, og de danseglade gæster kunne runde festen af med inciterende irsk folkemusik.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden