Bjarke J. ærgerlig efter Vejle-remis

Vendsyssel kæmper med at få spillet til at flyde, siger selvkritisk Bjarke Jacobsen

Bjarke Jakobsen var ikke tilfreds med Vendsyssel, men sporer trods alt en smule fremgang. Foto: Michael Koch

Bjarke Jakobsen var ikke tilfreds med Vendsyssel, men sporer trods alt en smule fremgang. Foto: Michael Koch

VEJLE:I perioder viste Vendsyssel rigtig lovende takter mod Vejle, men perioder er ikke nok, siger Bjarke Jacobsen ovenpå 0-0-resultatet mod Vejle, der betyder, at Vendsyssel taber terræn i toppen.

- Jeg er ikke enig i, at vi spiller godt. Vi kæmper lidt for at få spillet til at flyde. I perioder er vi der, men vi skaber ikke helt nok. Selvfølgelig er det ærgerligt, det er rigtigt nok, for vi skaber trods alt de chancer, der godt kunne have givet et enkelt mål, siger Bjarke Jacobsen med henvisning til Simon Okosuns brændte kæmpechance i kampens sidste minut.

I forhold til forårets tre første kampe, er det dog positivt, at Vendsyssel ikke taber, medgiver Bjarke Jacobsen. En vunden kamp kunne have givet holdet et boost, men det nytter ikke at hænge sig i det.

- I forhold til de første tre kampe er der trods alt fremgang at spore. Jeg synes, vi spillede bedre i Silkeborg. Vi har noget vej igen, men der er da lidt fremgang, lyder det fra Jacobsen.

Angriberen Brandao startede på toppen og viste lovende takter, og en farlig Brandao på toppen kan være med til vende skuden for Vendsyssel.

- Han kan helt sikkert være med til at åbne op for noget. Han spillede en rigtig god kamp, og skabte en masse chancer.

Næste opgave for Vendsyssel er mod Fredericia 10. april på hjemmebane.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.