Blackhawks-damer tilbage på tronen

Frederikshavnerne vandt den rent nordjyske finale mod de evige toere fra AaB Floorball

Holdfoto: Frederikshavn Blackhawks

Holdfoto: Frederikshavn Blackhawks

FLOORBALL:Efter fire års fravær fra damernes floorballtrone kan Frederikshavn Blackhawks igen kalde sig danmarksmestre. Ved lørdagens finalestævne i Ringsted vandt de finalen over AaB Floorball med 5-4. For aalborgenserne er det fjerde år i træk, at de må nøjes med sølvmedaljerne.

Frederikshavn Blackhawks fik en drømmestart på finalen og bragte sig foran 3-0 på mindre end syv minutter. To mål af Caroline Christoffersen og ét af Maria Østergaard sikrede en umiddelbart solid føring, men den holdt ikke.

AaB Floorball satsede på hurtige omstillinger, og inden første periode var slut, havde de udlignet til 3-3 på mål af Eva Knudsen, Carina Vestergaard og Maria Andersen.

Anden periode blev knap så dramatisk og begivenhedsrig. Holdene lurpassede lidt på hinanden, og AaB fik ikke de samme muligheder for at køre kontra.

I stedet slog Blackhawks til ved Christine Idskou, der sendte frederikshavnerne til periodepause foran 4-3.

I tredje periode gik AaB længere frem på banen og satsede noget mere. Det gav ikke umiddelbart pote. I stedet var Christine Idskou på pletten tæt under mål og scorede til 5-3 for Blackhawks.

Det lykkes for Carina Vestergaard at få reduceret til 5-4 for AaB med små 10 minutter tilbage, men derved blev det. I slutfasen fik aalborgenserne to udvisninger, der satte en stok i hjulet på udligningsjagten.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.