Blev Ferslev hjemsøgt af en UFO?

Et lysende fænomen på himlen giver anledning til spekulationer

Skandinavisk UFO Information vil gerne have læsernes hjælp til at finde forklaringen på de mystiske lys, som på fotoet kan anes som tre små hvide prikker. 

Privatfoto

Skandinavisk UFO Information vil gerne have læsernes hjælp til at finde forklaringen på de mystiske lys, som på fotoet kan anes som tre små hvide prikker. Privatfoto

FERSLEV:Et lysende fænomen på himlen over Ferslev først på aftenen torsdag 26. november savner foreløbig en forklaring, og i et forsøg på at finde den beder Skandinavisk UFO Information, SUFOI, nu offentligheden om hjælp.

UFO’en - og sådan en må der siges at være på færde, så længe der er tale om et uidentificeret flyvende objekt - blev iagttaget af flere personer i en time og 20 minutter, hvorefter de pludselig forsvandt.

En af observatørerne, som også tog syv fotos af fænomenet, har til SUFOI forklaret, at lysene var stillestående og skinnede gennem skyerne.

SUFOI’s fotoafdeling håber som led i sin efterforskning af de lysende prikker, at NORDJYSKEs læsere i Ferslev og omegn kan bistå med at opklare, hvad det var, der lyste op på himlen over Ferslev.

En ganske jordnær forklaring

På forhånd viser statistikken, at der formentlig er tale om en ganske jordnær forklaring på lysene.

Gennem de seneste 10 år har fotoafdelingen cirka 500 gange undersøgt ejendommelige ting på foto- og videooptagelser uden at have fundet bevis for noget usædvanligt.

De fotos, der har været af en kvalitet så det med udbytte teknisk har været muligt at efterforske dem, har alle vist helt naturlige ting på himlen såsom små varmluftballoner, fly, satellitter eller stærkt lysende planeter.

Alene giver torsdagens fotos dog ikke et kvalificeret svar, og derfor vil UFO-jægerne gerne høre fra personer, der kan tilføre historien oplysninger om eksempelvis projektører, lyskanoner eller lignende, som kombineret med de lavthængende skyer, kan være årsag til de mystiske lys.

Oplysninger kan sendes per mail til aalborg@nordjyske.dk, hvorfra de vil blive videresendt til SUFOI.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Flår medalje af Helgstrand: Hest pumpet med medicin aftenen før stævne
Luk