Blodspor i garage - årsagen var ganske usædvanlig

En patrulje fra Nordjyllands Politi var forberedt på det værste, da de tirsdag blev kaldt ud til blodspor i en garage i Tårs

Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

TÅRS:En mand fra Tårs fik sig lidt af en forskrækkelse, da han tirsdag eftermiddag kom hjem til sit hus i Bredgade i Tårs. I hans garage var der blod på gulvet og blodspor efter at noget var blevet slæbt ud af garagen. Manden kontaktede med det samme Nordjyllands Politi, som sendte en patrulje til adressen.

- Han havde ikke selv en idé om, hvad der var sket. Så vi undersøgte det som et mistænkeligt forhold, fortæller politikommissær Søren Bach fra Lokalpolitiet i Hjørring.

Mens betjentene var ved at tage prøver af blodet i garagen, dukkede den lokale slagter, Anders Muhlig fra Tårs Slagtehus, op.

Undslupne grise

Han kunne berolige dem alle med, at blodet stammede fra to slagtegrise, som var stukket af fra slagtehuset.

- Det er første gang i de 35 år vi har været her, at vi er ude og rende efter en gris. Men det skete altså i går, som bare var sådan en rigtig Tycho Brahes dag. Der var én, der kom og bankede på og spurgte om vi manglede to grise. De gik lige så stille og spiste græs omkring 200 meter fra slagteriet. Vi fik dem ind i garagen og da man kan ikke lige kan trække eller løfte en gris væk, så var vi nødt til at skyde dem på stedet, forklarer Anders Muhlig.

Han forsikrer at grisene ikke var stressede, og at det hele foregik stille og roligt.

En naturlig forklaring

- Men jeg skulle nok lige have smidt en seddel i postkassen, bemærker han dagen derpå.

- Jeg kørte i stedet for derned nogle gange, fordi vi også havde travlt med at slagte på slagteriet. Og den sidste gang jeg kørte derned, var ejeren altså kommet hjem, og politiet holdt der.

Hos politiet blev sagen derfor lukket.

- Kollegaerne tænkte nok deres, da de kørte derud, men der var heldigvis en forklaring, smiler Søren Bach.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.