Bøderegn for ulovlig parkering i City Syd

Adskillige bilister fik en hilsen i forruden på deres køretøj med et indbetalingskort på 510 kroner

Torben O. Andersen
Sådan skal man absolut ikke parkere sin bil på græsarealerne ved Shoppen i City Syd, hvis man vel at mærke vil undgå at få en p-bøde. Privatfoto
Aalborg 7. januar 2016 07:18 - Opdateret 7. januar 2016 07:31

AALBORG: Der blev delt p-bøder ud med ganske rund og gavmild hånd, da Parkeringskontrol Nord forleden gik på jagt efter p-syndere ved Shoppen i City Syd i Aalborg.

Der sad således en ”gave” i forruden på bilerne i form af et giroindbetalingskort på 510 kroner til adskillige bilister, der havde foretaget en ulovlig parkering med deres køretøj.

Der blev nemlig ikke set mildt på de bilister, der bare havde ”smidt” deres biler på bl.a. græsplæner og andre grønne områder i mangel på en ledig og lovlig p-plads.

Men der hjælper ingen kære mor, når man parkerer ulovligt, og ejermændene må nu bide i det sure æble og betale ved kasse 1.

Et vældigt p-kaos

Frode Nielsen er chef for Parkeringskontrol Nord, der organisatorisk hører under Aalborg Kommunes By- og landskabsforvaltning, og han siger til NORDJYSKE Stiftstidende, at der var et vældigt p-kaos i området.

- Det er korrekt, at vi uddelte en del parkeringsafgifter til en række bilister, der havde foretaget en ulovlig parkering.

- Jeg har ikke noget eksakt antal, men jeg vil gerne afvise enhver påstand om, at vi skulle have været emsige i udførelsen af vores arbejde.

- Man kan sagtens undgå at komme i kontakt med os, og det simple og enkle råd er såmænd bare, at man blot skal parkere sit køretøj lovligt. Og længere er den sådan set ikke, understreger Frode Nielsen.

P-chefen fortæller også, at der ikke var sat ekstra mandskab af til at udføre kontrolopgaver i City Syd den pågældende dag.

Centerchef for Shoppen i City Syd, Natascha Louise Frost, oplyser, at der er ca. 4500 gratis parkeringspladser i hele City Syd området.

- Det kan naturligvis forekomme, at der i spidsbelastningssituationer er ekstra pres på p-pladserne, men det skulle nu ikke være ensbetydende med, at man ikke kan finde et lovligt sted at parkere sit køretøj.

Én kunde har beklaget sig

- Jeg har fået en enkelt henvendelse fra en kunde, der beklagede sig over at have fået en parkeringsafgift, men inden da havde jeg ikke kendskab til problemet med de ulovlige parkeringer.

- Jeg kan kun sige, at bilisterne naturligvis skal overholde gældende regler og love, når de parkerer deres køretøj, og at de skal benytte de afmærkede p-båse, siger Natascha Louise Frost.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...