Bøgild: Det ser godt ud

Vendsyssel FF fik med søndagens sejr distanceret konkurrenterne i toppen

Foto: Kurt Bering

Foto: Kurt Bering

FREDERICIA:Med en 2-1-sejr i Fredericia fik drømmen om Superliga ny næring hos Vendsyssel FF, der nu har ottte point ned til den fjerdeplads, der ikke udløser oprykning til landets bedste række.

- Vi kan jo ikke skjule, at det ser godt ud, men vi ved også, at alle kan slå alle i den her række, og derfor kan det også hurtigt vende. Vi vælger at fokusere på den næste kamp i stedet for at kigge for meget på tabellen, siger Nicolas Bøgild.

Angriberen kunne søndag glæde sig over en matchvinderolle, selv om han fra kampens start for en sjælden gangs skyld måtte tage plads på bænken.

- Sådan er det jo nogle gange i den her verden, men så er det jo bare min opgave at vise, at jeg hører til inde på banen. Det var rigtig dejligt at få scoret og på den måde hjælpe holdet, der havde arbejdet rigtig hårdt rigtig længe, lyder det fra Bøgild.

Det var ellers ikke nødvendigvis logisk, at Vendsyssel skulle have tre point med hjem fra Fredericia efter et opgør, som hjemmeholdet i store perioder dominerede.

- Det var ikke vores kønneste kamp, men det gør ikke sejren mindre god. Det er rigtig stærkt at vinde på en dag, hvor det ikke var det hele, der fungerede, siger Bøgild.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.