Børn og dagplejere på bondegårdsbesøg

Børn fra privat dagpleje fodrede og klappede dyrene

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:De private dagplejere i Frederikshavn har igen været på bondegårdsbesøg.

I november måned var de private dagplejere på gårdbesøg for at klappe og fodre dyrene, samt hente juletræ.

Denne gang gik turen endnu engang til gården Samsig i Gærum, hos de meget gæstfrie ejere, Lotte og Kurt Levorsen. På gården er der alverdens dyr, så som et æsel, heste, hunde, geder, får, kaniner, marsvin, høns, kyllinger og ænder. Alle dyrene var passet og plejet, og yderst kælne. Så der var nok at se og røre ved for de små poder.

Dagen startede med at alle børnene og dagplejemødrene kørte med bus fra Frederikshavn til Gærum, hvor dagen stod på hygge med børnene og dyrene. Børnene var med til at fodre dyrene, samt klappe og kæle med de mange forskellige dyr.

”Gamle” dagplejebørn, som har små søskende i dagplejen, var også inviteret med, og de var så heldige, da de små børn sov til middag, at komme med ud og samle æg hos hønsene og holde små kyllinger, kaninunger og marsvin. Derefter fik gårdens legeplads lige et ekstra besøg, hvor der blev tumlet igennem.

De forældre, der havde muligheden for at deltage i aktiviteterne i løbet af dagen, var blevet tilbudt det. Resten af forældrene var inviteret til forældrekaffe når børnene blev afhentet om eftermiddagen. Alt i alt en rigtig god dag for både børn og voksne.

Ture som denne kunne ikke fungere uden den store forældreopbakning, så en specielt tak til Ida, Marie og Nohas mor som bagte pølsehorn og kage til denne hyggelige dag.

Det er aktiviteter som disse der styrker forældresamarbejdet i dagplejen. Man lærer hinanden og kende på andre måder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.