Børn, unge og skoler har været et stort emne i denne valgtid

Inger-Lene Poulsen skriver om skoler

SKOLER:Venstres Henrik Jørgensen og andre partier vil bevare lokale skoler - dog hørte jeg lidt tvivl fra V, om ikke det kunne være i Hjørring by, der måske skulle lukkes skole. Det er der fornuft i, synes jeg.

Lokallisten vil nu arbejde for at bevare skolerne lokalt, siger spidskandidaten. Sjovt nok er det Lokallisten og fmd. for Børne- og undervisningsudvalget der har været medvirkende til lukning af de lokale skoler, hvilket har givet mange ubehageligheder for formanden for udvalget.

Jeg forstår udmærket Lokallisten, som har 3-4 kandidater der er lærere/undervisere, en enkelt pedel, og en formand for Produktionsskolen. De ansatte stemmer måske for at bevare deres egne arbejdspladser.

De, der er eller har været stats- kommunalt ansat, har ofte ikke den samme realistiske økonomiske sans. Når jeg tænker tilbage på lærer konflikten ser jeg den som en tydelig forskel fra en privat arbejdsplads. Det var ikke et kønt forløb. De efterfølgende opståede privatskoler, forældre og børn har en anden tilgang til at drive en skole. Her inddrages forældrene af lyst, til fordel for bedre læring til deres børn.

Hvor lokal er Lokallisten- eller hvor lokal var Lokallisten? Lokallisten peger på Socialdemokraterne siger spidskandidaten for Lokallisten. Socialdemokraterne vil ikke garantere skolelukninger. Hvordan hænger det sammen?

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Flår medalje af Helgstrand: Hest pumpet med medicin aftenen før stævne
Luk