Boligforening afviser mere videoovervågning

Flere kameraer i Aalborg Øst flytter bare problemet, mener Himmerland Boligforening

Formand for Himmerland Boligforening, Ib Fruensgaard, vil tage diskussionen om videoovervågning op til drøftelse. Foto: Jeppe Holm Andreasen.

Formand for Himmerland Boligforening, Ib Fruensgaard, vil tage diskussionen om videoovervågning op til drøftelse. Foto: Jeppe Holm Andreasen.

AALBORG ØST: Hos Himmerland Boligforening er holdningen efter weekendens brande stadig, at der ikke skal sættes videoovervågning op på parkeringspladser og gangstier.

Beredskabschefen har ellers meldt ud, at det kan forebygge det stigende antal brande i Aalborg Øst. Men den idé finder ikke støtte hos Himmerland Boligforening, som det ser ud nu.

- Indtil videre er vi ikke indstillet på videoovervågning. Vores tidligere formand Peter Anker og næstformanden har undersøgt overvågning i London for at se, hvordan det virker der. Og der kom vi i diskussionerne efterfølgende frem til, at vi mener, vi bare flytter problemerne fra Blåkildevej til Hvidekildevej, siger den nyvalgte formand for Himmerland Boligforening, Ib Fruensgaard.

Men selvom boligforeningens officielle holdning er at tage afstand fra videoovervågning, så kan de godt diskutere det igen.

- Hvis det fortsætter med brande i området, så kan vi da godt diskutere, om vi skal have overvågning af containere og affaldssteder. Men det er min mening og skal først diskuteres til organisationsbestyrelsesmødet på torsdag, siger Ib Fruensgaard.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.