Bombetrussel var telefonfis

En 14-årig og en 16-årig pige stod bag bombealarm, der lukkede banegården i Brønderslev i 90 minutter

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Bombetruslen mod banegården i Brønderslev tirsdag middag var ment som telefonfis. Det har en 14-årig og en 16-årig pige forklaret til politiet.

Det oplyser vagtchef Bent Højgaard, Nordjyllands Politi.

Det to piger blev anholdt af Lokalpolitiet i Brønderslev tirsdag eftermiddag, efter de havde været efterlyste i forbindelse med bombetruslen mod Brønderslev Banegård.

Genkendt på gaden

Overvågningsbilleder fra Banedanmark viste, at pigerne havde ringet fra en telefonboks på banegården, og de blev efterfølgende genkendt i området og anholdt.

Den 16-årige kan nu se frem til at blive sigtet for trusler, ligesom de sociale myndigheder også er sat ind i sagen, oplyser vagtchefen.

Alle tog blev stoppet

Det var klokken 13.21, at alarmcentralen 1-1-2 fik indtelefoneret en trussel om, at en bombe ville sprænge på Brønderslev Banegård 10 minutter senere.

Derfor stoppede politiet alle tog til og fra banegården i Brønderslev. Togene holdt derfor stille i op mod 90 minutter.

Desuden blev hele banegården evakueret og afspærret frem til klokken 14.50, hvor politiet atter fjernede afspærringen og åbnede for togtrafikken uden at have fundet noget mistænkeligt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.