Bondam fik løn for ’Vild med dans’

Mens andre kendte politikere takker nej til løn, gav politikeren sit honorar til velgørenhed

Da Klaus Bondam var med i ’Vild med dans’ i 2005, fik han løn for at optræde. Han gav pengene videre til velgørenhed. Arkivfoto

Da Klaus Bondam var med i ’Vild med dans’ i 2005, fik han løn for at optræde. Han gav pengene videre til velgørenhed. Arkivfoto

KØBENHAVN:I denne sæson er det den socialdemokratiske politiker Astrid Krag, der valser rundt på dansegulvet i ’Vild med dans’, der sendes på TV2.

Hun er langt fra den eneste politiker, der har underholdt danskerne i det populære danseprogram fredag aften.

Normalt får de kendte nydansere løn for at hoppe i træningstøjet og pudse formen af til de store rober og det pæne sæt. Men ikke politikerne. Astrid Krag har valgt at sige nej tak til at blive betalt for at være med, skriver tv2.dk.

Gav til velgørenhed

Også Venstres Kristian sagde nej tak til at få løn for at være med i ’Vild med dans’, da han svingede sig på dansegulvet i 2010.

Til gengæld sagde Klaus Bondam ja tak til pengene i 2005, men gav dem videre til velgørenhed.

- Jeg aftalte med produktionsselskabet, at de overførte mit honorar til AIDS-fondet. Så vidt jeg husker, var det cirka 50.000 kroner. Jeg valgte den måde for ikke personligt at have noget at gøre med et eventuelt honorar, som jeg ikke ønskede at modtage. Jeg syntes, det var ideelt at lade producenten støtte et velgørende formål, fortæller Klaus Bondam til metroxpress.

Han mener ikke, at ’Vild med dans’ gik synderligt ud over hans arbejde som politiker.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.