Bonnie svingede køllen og fik en bil: Lavede hole-in-one på hul 14

Onsdag viste Bonnie Rasmussen, at hun kan noget med en golfkølle

Foto: TM&E-Air-view.dk

Foto: TM&E-Air-view.dk

HOBRO:Hobro Golfklub har flere år haft en bil på højkant på hul 14 - og eneste krav for at vinde den er at lave et hole-in-one slag.

Alle golfspillere, der har spillet en runde på Hobro golfklub, har dette år haft mulighed for at vinde en Nissan Qashqai.

Og nu er bilen afsat.

Troede selv på det

I onsdags havde Bonnie Rasmussen inviteret sine tre golfveninder Eva Bennetsen, Karin Jensen og Lillian Jessen på en runde golf i Hobro Golfklub.

På hul 13 forklarede Bonnie Rasmussen sine veninder, om traditionen på hul 14.

Hun var overbevist om, at det i dag ville lykkedes hende at slå det perfekte slag. Det skabte en del drilleri og morskab i gruppen, men blot sekunder senere blev Bonnie Rasmussen den første kvinde, der har lavet hole-in-one på hul 14.

Der er stadig en chance

Firkløveret spiller til dagligt sammen i Hals Golfklub, og havde så denne gang besluttet at spille i Hobro Golfklub. Bonnie Rasmussen er medlem i begge klubber og havde inviteret de 3 andre til at prøve banen ved Mariager Fjord i Hobro.

Hobro Golfklub har i flere år været kendt for at have en bil på højkant til den spiller, der kunne slå det perfekte slag på banens 14. hul - og der er skam resten af året mulighed for at vinde en bil ved hul 14. Det kræver dog igen et hole-in one slag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.