Bordtennisopvisning

To nederlag til BI-Bordtennis

BI’eren Carsten Egeholt spillede en flot og medrivende kamp mod Allan Bentsen fra Roskilde. Foto: Kurt Bering
Brønderslev 19. september 2016 10:51

BRØNDERSLEV: Spillerne på BI’S elitedivisionshold i bordtennis er blevet beskyldt for at være for gamle. Søndag svarede den ældste af dem igen med battet. 62-årige Jørgen Enevoldsen vandt en både flot, overraskende og fortjent sejt over Roskildes Jonathan Kofod, der er 43 år yngre en BI-spilleren.

Også BI’s øvrige rutinerede spillere leverede mere end godkendte indsatser, selv om Roskildes danske mestre samlet vandt en sikker sejr på 5-1.

Carsten Jensen pressede den tidligere OL-medaljevinder Finn Tugwell men endte med at tabe kampen efter 14-12 i fjerde sæt. Peter Bruhn fik et sæt mod den 40-foldige danske mester Allan Bendtsen. Og tilskuerne fik fuld valuta for pengene, da BIs Carsten Egeholt krydsede klinger mod Allan Bentsen. Der blev spiller på alle tangenter - flotte loop, stopbolde, utrolige redninger langt fra bordet og bolde, der blev skruet rundt om nettet. BI-spilleren endte med at tabe, men publikum klappede alligevel.

Det blev også til et nederlag mod København på 0-5.

Københavns medaljevindere fra de seneste tre sæsoner mod Brønderslev, der kom med i bordtennisherrernes elitedivision på et afbud. På papiret en ulige match, og resultatet blev da også en klar sejr til københavnerne på 5-0. Men bag de klare cifre gemmer sig en historie om, at De rutinerede Brønderslev-spillere faktisk ydede god modstand og tvang modstanderne til at finde deres allerbedste spil frem. Carsten Egeholt var i første kamp foran 2-0 mod Christian Kongsgaard, inden københavneren med marginalerne på sin side endte med at vinde 3-2. Jørgen Enevoldsen spillede længe lige op med Sune Bjørn og Carsten Jensen var også langt hen i kampen helt med, i sit nederlag mod Kongsgaard.

Københavnernes stjernespiller Morten Hyrup var dog et nummer for god og vandt sine to kampe med 3-0.

- Det er ærgerligt, at vi ikke vinder en kamp eller to. Men jeg glæder mig over en rigtig god dag på BI-Centeret. Lokalerne fungerede perfekt. Der var god stemning. Og der blev spillet fremragende bordtennis. Jeg tror, vi kan gå hen og overraske nogle af modstanderne senere på sæsonen, siger formand for BI-Bordtennis, Thomas Krog.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...