Borger meldte tyveri forgæves

Per Rise så medarbejder på genbrugspladsen stjæle og meldte det - men sagen blev skrottet

Lars Teilmann og Caspar Birk
Per Rise udpegede en medarbejder som havde stjålet metalaffald, men anmeldelsen var forgæves, og det undrer ham. Foto: Thomas Hansen
Tyverier 29. september 2013 07:26 - Opdateret 29. september 2013 11:33

AALBORG: Per Rise meldte sidste år en medarbejder fra genbrugsstationen Over Kæret, som havde stjålet skrot fra jerncontaineren, men sagen endte i ingenting.

Smeden fra Frejlev fortæller om sin oplevelse, efter at renovationsarbejder Kenneth Møller for 14 dage stod frem i NORDJYSKE og fortalte, hvordan han blev fyret sidste år, efter at han havde prøvet at afsløre, at medarbejdere stjal fra arbejdspladsen.

- Jeg mener, at det er helt ude i hampen at fyre en medarbejder, der ikke vil tolerere tyveri på arbejdspladsen, siger Per Rise.

Da han læste om Kenneth Møllers sag blev han mindet om sin egen oplevelse, som lå på cirka samme tidspunkt, og han undrede sig over, at ledelsen lod sagen ligge. Han havde jo netop udpeget medarbejderen på en personaletavle i administrationen, og der var i øvrigt tale om den samme medarbejder, som Kenneth Møller havde oplyst, var hovedperson i tyverierne. Men han hørte ikke mere til sagen efter sin anmeldelse.

NORDJYSKE har bedt renovationschef Thorsten Nord om et interview, men han har ikke svaret på henvendelserne.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...