Borgere bød ind med ideer visioner for kommunen

Tanker og ideer til Thisted kommunens fremtid udfoldede sig frit til det første af to borgermøder om Vision 2022

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Der blev sat både ord, tanker og ideer på kommunens fremtid, da en kreds af borgere torsdag tog mod opfordringen til at komme med deres bud på, hvordan Thisted Kommune skal udvikle sig frem mod 2022 på en række centrale områder. Torsdagens borgermøde var det første af to om kommunens Vision 2022. Næste møde er i Hurup 26. november.

Visionens fem temaer, velfærd, børne- og ungdomsliv, bosætning, natur og erhvervsliv, blev sat til diskussion i fem workshops, hvor både repræsentanter for kommunen, politiker og borgere havde mulighed for at spille ind, lytte og ideudvikle.

Det var borgernes tanker og ideer, der skulle frem i lyset. Og som noget vigtigt - ideer og tanker skulle skrives ned, så de kan indgå i det videre arbejde med at nedskrive den endelige vision 2022 som med borgmester Lene Kjelgaard Jensens (V) ord er det fælles pejlemærke for de kommende års udvikling af Thisted Kommune.

Torsdag aftens indspil til processen blev samlet i en kasse og vil sammen med tilsvarende bidrag fra næste uges borgermøde i Hurup.

- Der er kommet en hel del i kassen allerede, sagde borgmesteren da forslagene fra dem fem workshops med deres skiftende bemanding var samlet ind efter to times arbejde torsdag aften. Og der er plads til mere.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.