Borgere i oprør

Efter adskillige ulykker vil Komdrup Borgerforening have trafiksikkerheden i byen forbedret

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

KOMDRUP:Borgerne i den lille landsby Komdrup ved Kongerslev er utilfredse med trafiksikkerheden. De mener, der bliver kørt for stærkt gennem byen, og det skal der gøres noget ved.

Onsdag aften kørte en beruset mand gennem fire hække, et plankeværk og ind i et træ, inden han holdt stille på en terrasse, hvor Sonja Jørgensen og Rita Andersen opholdt sig.

- Vi havde siddet der cirka ti minutter, og så siger Rita: Han har godt nok fart på. Jeg får bare sagt: Løb for satan. Inden vi får set os om, så er han inde midt i haven, fortæller Sonja Jørgensen om oplevelsen onsdag aften.

Kører for stærkt

Føreren af bilen kunne gå fra ulykkesstedet, og de to kvinder kom væk i tide. Men borgerne vil have forbedret trafiksikkerheden.

Byskiltet, der står på toppen af bakken, signalerer 50 kilometer i timen. I følge byens borgere kører de fleste bilister langt hurtigere end det, og Sonja Jørgensen har oplevet mere end 20 ulykker i byen i de godt fyrre år, hun har boet der.

Flere bump skal etableres

For år tilbage blev der etableret to bump og chikaner ved byskiltene, men det er i følge Poul Sørensen ikke nok.

- Der skal nogle flere bump til. De skal rykkes længere ud, og så skal vi have nogle her i svinget. Det, tror jeg, er løsningen, siger Poul Sørensen.

Hos Trafik og Veje ved Aalborg Kommune oplyser man, at repræsentanter fra kommunen og politiet til august vil lave en besigtigelsestur til Komdrup, hvor man vil se nærmere på forholdene og vurdere, om der er noget, der kan forbedres.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden