Borgmester åbner Østervrå Messen

Alsidig udstilling med deltagelse fra hele lokalområdet

Birgit S. Hansen holder åbningstalen og Jens Varmløse tager sig af den musikalske underholdning til Østervrå. Foto: Hans Ravn. <i>Hans Ravn</i>

Birgit S. Hansen holder åbningstalen og Jens Varmløse tager sig af den musikalske underholdning til Østervrå. Foto: Hans Ravn. Hans Ravn

SÆBY:Birgit S. Hansen holder åbningstalen og Jens Varmløse tager sig af den musikalske underholdning til Østervrå Messen søndag den 6. april.

Borgmesteren kan - sammen med de øvrige besøgende på messen - glæde sig til en bred og alsidig udstilling – et godt bud på den mangfoldighed, der stadig er i Østervrå og omegn, når det gælder erhverv- og fritidsmuligheder.

- Det er gået rigtig fint med at få standene afsat. Vi har kun ganske få pladser tilbage, så skulle der være nogen, som stadig går og overveje deltagelse i messen, så er det nu, de skal slå til, fortæller Finn M. Sørensen fra messeudvalget.

På visitkortet står guitarist, producer, musiker og menneske, og langt de fleste af de titler vil komme i spil, når Jens Varmløse gæster Østervrå.

To gange i løbet af eftermiddagen vil der være musikalsk underholdning af den garvede musiker, der mange allerede har stiftet bekendtskab med i andre sammenhænge. Varmløse er bl.a. en del af gruppen SixPack, men ellers gør han sig både som solist og musiker i forskellige andre bands.

Messearrangør er ØVI’s Håndboldafdeling.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.