Brandstiftelser

Brandstiftere kommer udefra

Kriminalpræventiv medarbejder ved Aalborg Kommune tror ikke det er lokale unge der står bag brandattentat mod center

Lokal med kendskab til ungdomsmiljøet i Aalborg Øst mener, at brandstifterne kommer udefra. 	Foto: Henrik Bo

Lokal med kendskab til ungdomsmiljøet i Aalborg Øst mener, at brandstifterne kommer udefra. Foto: Henrik Bo

AALBORG:Branden i Aalborg Øst natten til onsdag er ikke en del af de lokale uroligheder. Nuuradiin Hussein er kriminalpræventiv medarbejder hos Aalborg kommune, og han har sin daglige gang blandt de unge i området.

- Det passer slet ikke med omstændighederne, at det skulle være de unge herfra, der står bag. Det virker alt for velkoordineret, siger han.

- Branden opstod 01.45, og det stemmer slet ikke med, at de skulle være ude midt om natten. Jeg snakkede med flere i løbet af aftenen, og der var ikke optræk til noget, siger Nuuradiin Hussein.

Da det ikke umiddelbart ser ud til at være en del af de lokale problemer, mener Nuuradiin Hussein ikke, at man skal optrappe indsatsen i området.
- Jeg vil ikke anbefale, at man sætter hele systemet i gang. Det her har som sådan ikke noget med Aalborg Øst at gøre, siger han.

Trygt område

Hos Nordjyllands Politi kan man endnu ikke give noget bud på, hvem der står bag branden.
- Den har sag indgår i en samlet efterforskning sammen med de øvrige episoder, der har været den seneste tid. Men der er ikke noget belæg for, at der er en sammenhæng, siger Claus Kjær-Pedersen, vicepolitikommisær ved Nordjyllands Politi.

Politiet mener ikke, at der er grund til at bekymre sig om sikkerheden i området.
- Aalborg Øst er stadig et trygt og sikkert sted at opholde sig. Folk kan sikkert gå ud og handle, som de plejer, siger Claus Kjær-Pedersen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.