Brandvæsnet kørte forkert - hus udbrændte

En fejlmelding sendte brandvæsnet til en forkert adresse, men huset stod alligevel ikke til at redde - Opdateret klokken 13.35

Arkivfoto <i>Foto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto Foto: Torben Hansen

DYBVAD:Meldingen lød først på, at der var brand på en adresse i Brønderslev kommune. Derfor rykkede Brønderslev Brandvæsen ud, men kort efter kom en ny melding, at branden var på en adresse i Frederikshavn kommune.

- Men vi fra Brønderslev kørte selvfølgelig videre, siger indsatsleder fra Brønderslev brandvæsen Preben Jensen, som skønner, at fejlmeldingen ikke kostede mere end to minutter.

Der var dog ikke meget at gøre for dem, da de kom frem, for flammerne havde allerede fået godt fat i huset på Aalborgvej i Dybvad.

- Vi fandt den rigtige adresse og kom ud til et hus, der var fuldstændig overtændt, siger indsatsleder Preben Jensen fra Brønderslev brandvæsen.

Brandvæsnet fik has på ilden med 36.000 liter vand, men de kunne ikke redde huset, som udbrændte.

- Vi kunne slet ikke komme ind i huset, det var alt for farligt for os, så vi kunne kun blive udenfor og slukke ilden, siger Preben Jensen.

Der var ikke nogen personer til stede i huset, da det brændte. Nordjyllands Politi har søndag været i kontakt med kvinden, der er tilmeldt på adressen.

- Hun har det godt og bor et andet sted, siger vagtchef Carsten Kjær fra Nordjyllands Politi.

Brønderslev Brandvæsen fik meldingen klokken 22.30 lørdag aften. Brandårsagen er endnu ukendt, men politiets teknikere undersøger stedet, oplyser vagtchefen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.