Brasiliens blackout gav rekordtab

Den tyske storsejr kostede Danske Spil den nette sum af omkring otte millioner kroner

Danske spil måtte af med rekordstore beløb efter tysklands sejr over Brasilien tirsdag aften. Arkivfoto <i>Scanpix Denmark</i>

Danske spil måtte af med rekordstore beløb efter tysklands sejr over Brasilien tirsdag aften. Arkivfoto Scanpix Denmark

DANMARK:Det var ikke kun Brasilien, der blev de helt store tabere, efter aftenens semifinale mod Tyskland var spillet. Hos Danske Spil oplevede de nemlig et rekord stort tab, skriver DR Sporten.

- Små 70 procent af alle vores indskud kom på Tyskland, og det resulterede i en rekord udbetaling på otte millioner kroner, som vi betaler til en masse glade kunder i dag, siger Odds ansvarlig hos Danske Spil Peter Emmike Rasmussen til DR Sporten.

Og det er faktisk første gang, at Danske Spil har måtte op med så mange penge bare på en enkelt kamp.

- Det er historisk. Sådan hvad vi lige har snakket om på kontoret, så er det her det dobbelte af, hvad vi har tabt på en fodboldkamp nogensinde. Så isoleret set, er det et helt utroligt stort beløb det her, fortæller Peter Emmike Rasmussen

Så selvom Danske Spil altså ikke havde troet på en storsejr til Tyskland - en tysk sejr gav odds 2,70 inden kampen - så troede de danske spillere på Tyskland allerede inden kampen var kommet i gang.

- Langt det meste af vores spil kom inden kampen og ikke på vores live-betting. Og der er ikke noget der tyder på, at én bestemt spiller har vundet et kæmpe beløb. Det er simpelthen stort set alle danskere der har vundet på den her fodboldkamp i går, siger Peter Emmike Rasmussen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.