Brewers sejrede i hård finale

Thisted Brewers vandt finalen i Danmarksserien – den såkaldte Elming Bowl

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

SLAGELSE:Lørdag aften vandt Thisted Brewers finalen i Danmarksserien – den såkaldte Elming Bowl – da holdet slog det københavnske hold USG Cougars med 28-14.

- Det føles helt vildt godt at vinde den her finale. Vi kæmper røven ud af bukserne. Selvom vi har svært ved at få vores angrebsspil til at fungere i dag, så bliver vi ved med at kæmpe. Jeg er så stolt af de her drenge, siger en storsmilende spillende træner Troels Kjeldsen umiddelbart efter kampen.

Selvom man endte med at vinde komfortabelt med 14 point, var Thisted Brewers presset i store dele af kampen, hvor man specielt havde svært ved at dæmme op for Cougars dybe kast. Samtidig havde angrebet svært ved komme igennem et godt og aggressivt Cougars forsvar.

Det var således først i kampens slutning, at kampen blev afgjort, da Nick Kristensen to gange i anden halvleg løb igennem adskillelige tacklinger og zigzaggede sig til to touchdowns. Quaterback Asger Søndergaard Nielsen havde tidligere selv løbet to touchdowns for Brewers-mandskabet.

- Når vi møder gode modstandere og har det svært, så er vi virkelig gode til at omstille os. Og så er hele holdet gode til at yde lidt ekstra, når det virkelig gælder, siger Troels Kjeldsen, inden han omfavnes af et par jublende holdkammerater.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.