Brewerspølser og borgmestertale

Thisted Brewers klubhus er nu officielt indviet

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:I dagens anledning var der hejst flag, og de rosende ord stod nærmest i kø. Den amerikanske fodboldklub i Thisted, Thisted Brewers, holdt nemlig indvielse af det nye klubhus, der ligger ved hjemmebanen bag Østre Skole. Helt nyt kan huset dog ikke siges at være, da det faktisk stod færdigt for over et år siden.

- Vi har først nu fundet tid, overskud og lejlighed til at holde en officiel indvielse, siger Heinz Hvid, der er formand for Thisted Brewers.

Udover indvielsen af klubhuset, blev der også spillet kamp, da Thisted Brewers U16-hold sluttede sæsonen af mod Randers Thunder. Så lørdag eftermiddag kunne de godt 200 fremmødte nyde hårde tacklinger på banen og store pølser på tallerkenen. Der var nemlig fri adgang til de berygtede Brewerspølser, der bliver fremstillet specielt til Thisted Brewers hjemmekampe af slagteren i Øster Jølby.

Et skulderklap

Thisted Brewers blev startet i 2005 af en gruppe gymnasieelever. I dag har klubben både ungdoms- og seniorhold.

- Jeg er meget stolt over, at klubben er nået så langt. Nu har vi rammerne i orden med klubhus, et skur til vores udstyr, lys så vi kan træne om aftenen og et tårn, så vi kan optage kampene, siger Heinz Hvid, der har været formand for Thisted Brewers siden 2007.

Der var da også rosende ord med på vejen fra både Dansk Amerikansk Fodbold Forbund og fra borgmester i Thisted Kommune, Lene Kjelgaard Jensen, der også klippede den berømte snor over som symbol på klubhusets endelige indvielse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.