Forbrændt mand anholdt på sygehus - mistænkes for at have sat ild til bygning

En 39-årig mand er blevet varetægtsfængslet, sigtet for at have sat ild til et hus i Jerslev

Politiet foretog tidlig torsdag morgen ransagning af en bil på Circle K på Hadsundvej i Aalborg forbindelse med en sag, hvor en 39-årig mand er sigtet for brandstiftelse. Foto Jan Pedersen

Politiet foretog tidlig torsdag morgen ransagning af en bil på Circle K på Hadsundvej i Aalborg forbindelse med en sag, hvor en 39-årig mand er sigtet for brandstiftelse. Foto Jan Pedersen

Artiklen opdateret torsdag eftermiddag med resultat af grundlovsforhøret.

JERSLEV:En 39-årig mand er torsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger efter et lukket grundlovsforhør ved Retten i Hjørring. Manden er sigtet for at have sat ild til et hus på Konvalvej i Jerslev onsdag aften.

Det oplyser anklager Torben Kauffmann.

Der var tvivl om, hvorvidt den 39-årige var i stand til at møde i grundlovsforhøret, da han var indlagt på sygehuset med brandskader.

Det var også på sygehuset, at han torsdag nat kl. 02.15 blev anholdt, fortæller politikommissær Carsten Starszek, Nordjyllands Politi.

Den 39-årig blev dog dskrevet få timer før retsmødet. Han nægter sig skyldig og ønskede ikke at forklare sig under grundlovsforhøret, fortæller Torben Kauffmann.

Benzindunk og lighter

Branden i huset på Konvalvej startede onsdag aften omkring klokken 22. Huset er ubeboet og har stået tomt i to måneder.

De indledende undersøgelser på stedet vakte politiets mistanke om, at branden kunne være påsat. I husets bryggers blev der fundet en benzindunk, der havde været antændt. Politiet sikrede sig både benzindunk og lighter fra stedet, oplyser Nordjyllands Politi.

Undersøgte bil på tankstation

I forbindelse med sagen foretog politiet tidligt torsdag morgen en ransagning af en bil, der holdt parkeret på Circle K tanken på Hadsundvej i Aalborg.

Det bekræfter Carsten Starszek, der dog ikke ønsker er komme nærmere ind på detaljerne i sagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.