Betjent slået og sparket på Hjallerup Marked

To blev anholdt på markedets første åbningsdag

 <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Pressefotograf Henrik Bo

HJALLERUP:Der var feststemning på Hjallerup Markeds første åbningsdag torsdag, men festen sluttede lidt tidligere for et par af de mange gæster på markedspladsen.

Klokken 21.28 rettede civilklædte betjente henvendelse til nogle unge, der røg joints. Det fik en af de unge - en 20-årig mand - til at slå den ene betjent i brystkassen og sparke ham over benet eller hoften.

- Den 20-årige blev anholdt for overtrædelse af paragraf 119 om vold mod tjenestemand. Og så er han også sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer, fortæller vagtchef Jesper Sørensen fra Nordjyllands Politi. Ifølge ham kom betjenten ikke noget alvorligt til.

Den 20-årige har været til afhøring og er blevet løsladt igen.

Et par timer senere måtte betjente på markedspladsen atter træde til, da en anden ung mand gjorde lidt for meget opmærksom på sig selv.

- Han var højrøstet og aggressiv, så han blev anholdt for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Og så var han også i besiddelse af narkotika, så der venter endnu en sag. Han bliver løsladt senere i dag, lød det fra Jesper Sørensen tidligt fredag morgen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden