- Brønderslev trænger til en ordentlig fest

Efter to år med aflysninger og udsættelser er Brunder Event klar med en god, gammeldags halfest i Brønderslev Hallen lørdag 23. april.

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Efter et par år med udsættelser og aflysninger er Brunder Event endelig klar til at holde en ordentlig halfest med op til 700 mennesker, god musik, gang i dansen og fadølshanerne samt masser af godt humør.

- Det er i hvert fald hvad vi lægger op til , siger Hans -Jacob Møgelmose fra Brunder Event, som er i fuld gang med at arrangere den første halfest i umindelige tider i Brønderslev.

- Vi holdt en halfest i 2019, hvor Johnny Madsen Tribute underholdt. Det blev en forrygende aften med 700 glade mennesker. I 2020 var det hele booket, men så kom der en gang coronavirus, og i 2021 forsøgte vi slet ikke at arrangere noget. Men nu skal det være, siger Hans- Jacob Møgelmose, som igen har engageret Johnny Madsen Tribute til at stå for underholdningen sammen med DJ Claus Høyer fra ANR Radio.

- De fleste der havde købt billet til festen i 2020 har fået deres penge tilbage, men omkring 50 har beholdt deres billet. Den kan de nu få gratis ombyttet til en billet til festen 23. april. Og så håber vi at kunne sælge yderligere 650 billetter, siger Hans-Jacob Møgelmose.

Brunder Event består af Hans-Jacob Møgelmose, René Grøn, Mikkel Rodkjær og Jesper Engstrøm, som har ét formål.

- Vi vil arrangere folkelige og kulturelle arrangementer, som ikke findes i forvejen i Brønderslev. Det betyder, at vi f.eks. ikke arrangerer foredrag, mindre koncerter, spis-sammen arrangementer og den slags, som der i forvejen er masser af, siger Hans Jacob Møgelmose.

Brunder Event har tidligere arrangeret bl.a. halfest og drive-in biograf.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden