Johannes Minde indviet

Sterup Borgerforening havde indvielse af den nye bypark

Kristian Gull Pedersen
Sekretær i Sterup Borgerforening Jesper Nielsen, formand Michael Jørgensen og Inga Nielsen, der har doneret jorden til parken.Foto: Kurt Bering
25. april 2019 08:58

STERUP: Anden påskedag var en sand festdag i Sterup, da den nye bypark Johannes Minde blev indviet.

Projektet har været undervejs i et par år på foranledning af et ønske fra borgerforeningen om at få en bypark centralt i byen. Men det krævede, at de kunne få lov til at bruge jorden ved forsamlingshuset til parken, men det var Inga Nielsen, som er opvokset på Krakrou, der tidligere var placeret på den grund, hvor byparken er nu med på.

- Inga der var født og opvokset på ejendommen, og stod som ejer af ejendommen, kunne godt se ideen i den samlede tanke om en park der hang sammen med forsamlingshuset og dermed blev en del af en byfornyelse og et socialt samlings punkt i midten af byen, sagde Jesper Nielsen fra Sterup Borgerforening i indvielsestalen.

Byparken hedder derfor Johannes Minde opkaldt efter Inga Nielsens moder. Parken indeholder en bro over bækken til området, et bålhus, en stor sø og en legeplads, der er flyttet fra en tidligere placering i byen og til den nye bypark.

Byparken er i forbindelse med forsamlingshuset i Sterup, og borgerforeningen regner med at holde flere arrangementer i den nye park.

Der lød også en stor tak til de mange frivillige i lokalområdet og sponsorer, der har givet midler til projektet.

- Alt dette ikke kunne lade sig gøre, hvis ikke der var et godt og sundt sammenhold i Sterup. Vi er stolte af, at vi nu kan give jer hånden igen med en stor tak og med mod på flere fremtidige projekter, sagde Jesper Nielsen på vegne af borgerforeningen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...