Listetyve luskede rundt i Vendsyssel

Tre gange var en indbrudstyv på spil torsdag, hvor ulåste døre var indgangsbilletten

Genrefoto

Genrefoto

VENDSYSSEL:Tre gange kunne Nordjyllands Politi i Frederikshavn notere sig, at en listetyv havde været på spil i løbet af torsdag. Det oplyser politikommissær Peter Skovbak.

Den første gang var på Søndermarken i Hjallerup, hvor en tyv ved 16-tiden sneg sig ind gennem en hoveddør, der ikke var låst. Udbyttet blev en pung indeholdende kontanter og kreditkort. Her beskrives gerningsmanden som 180 cm. høj, slank, blondt hår. Han havde en lys skjorte på.

I Jerslev var det en bagdør, der blev sneget ind igennem, da der mellem klokken 14 og 16 var indbrud i en villa på Palægade. Her var udbyttet personlige papirer, kørekort, NemID og smykker.

Også torsdag klokken 14.50 på Elisabeth Billes Vej i Sæby var en snigende indbrudstyv på spil. Her blev der rodet rundt, men tilsyneladende ikke stjålet noget. Tyven beskrives som 25-30 år gammel, 180 cm. høj, spinkel af bygning, mørkt hår og et mørkt fuldskæg. Han havde en hvid t-shirt en sort jakke og cowboybukser på.

Peter Skovbak opfordrer folk til at tænke sig om og overveje, om man skal låse dørene, også selv om man er hjemme og måske befinder sig i haven.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.