Coronavirus

Mobilt testcenter i Dronninglund: Se her, hvornår du kan blive testet

Brønderslev Kommune og regionen har tirsdag lavet en endelig aftale om, hvornår det mobile testcenter i Dronninglund skal opstilles

Arkivfoto: Torben Hansen

Arkivfoto: Torben Hansen

DRONNINGLUND:Smittetallet i Nordjylland er stigende, og Dronninglund er særligt hårdt ramt efter Open by Night i weekenden. Det har fået Brønderslev Kommune og Region Nordjylland til at opstille et mobilt testcenter i byen.

- Vi opfordrer alle i Dronninglund-området til at blive testet. Enten har man været til Open by Night eller også har man måske været i kontakt med en, der har, siger sundhedsdirektør i Brønderslev Kommune, Henrik Aarup-Kristensen til NORDJYSKE.

Testcentret kommer til at blive opstillet i Dronninglundhallen fra torsdag til og med søndag. Åbningstiden er 9-17.

Kom til test på torsdag

Selvom man som borger har været med til Open by Night-arrangementet, så kan man godt vente til på torsdag. Medmindre man har symptomer.

- Det er klart, hvis man har symptomer, så skal man sørge for at blive testet hurtigst muligt. Hvis ikke, kan man vente til på torsdag, hvor vi kommer til byen, siger Henrik Aarup-Kristensen, der understreger, at man selvfølgelig stadig skal huske at spritte af og holde afstand.

På søndag skal regionen og kommunen igen mødes for at drøft, hvorvidt det mobile testcenter skal fortsætte. Det kommer an på interessen, og hvor mange borgere der har været igennem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.