Nu kommer Harald Nyborg til Brønderslev

Agat Ejendomme meddeler på virksomhedens hjemmeside, at den åbner dørene for en Harald Nyborg i Brønderslev senere på året

NORDJYSKEs fotograf dokumenterede udgravningen i Brønderslev. Det er her, at Harald Nyborg i løbet af 2021 slår dørene op for kunder i Brønderslev. Foto: Henrik Louis

NORDJYSKEs fotograf dokumenterede udgravningen i Brønderslev. Det er her, at Harald Nyborg i løbet af 2021 slår dørene op for kunder i Brønderslev. Foto: Henrik Louis

BRØNDERSLEV: Midt i coronakrisens skær har den fynske byggekoncern, Harald Nyborg, fået byggeboom.

I løbet af dette år slår Harald Nyborg dørene op for gør-det-selv-folk i Brønderslev.

Forlydender har svirret den seneste tid om en mulig Harald Nyborg-butik på Jernaldervej i den østlige del af Brønderslev. Det er omkring samme område, hvor JYSK også ligger.

I lokalplanen fra Brønderslev Kommune står der, at grunden må udstykkes til "udvalgsvarehandel". Mens der i det centrale område af Brønderslev by er plads til fødevarehandel.

Nu har udviklingsselskabet, Aalborg-selskabet Agat Ejendomme - der tidligere hed TK Development - så officielt løftet sløret for byggeriet på sin hjemmeside - og det bekræfter dermed de mange rygter, der har svirret.

Artiklen fortsætter efter billedgalleriet.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der er indgået lejekontrakt med Harald Nyborg om en 2.300 kvadratmeter storbutik i udkanten af Brønderslev.

- Der er flere ting, som vi har udpeget i forbindelse med denne grund. Blandt andet er det logistisk nemt at komme til og fra, og derudover er der en kritisk masse af butikker, som betyder, at der er et fint kundegrundlag, siger Robert Andersen, administrerende direktør hos Atag Ejendomme til NORDJYSKE.

På hjemmesiden lyder det videre, at byggeriet forventes påbegyndt i udgangen af 2020, som vi som bekendt er ovre.

- Vi har fået en byggetilladelse her i januar, og nu er byggeriet så gået i gang. Harald Nyborg er kendt for at tiltrække mange kunder, og i stedet for, at kommunens borgere kører til andre byer for at handle i Harald Nyborg, så kan de nu handle i Brønderslev, supplerer Robert Andersen.

Det er også Agat Ejendomme, der i sin tid forestod opførslen af Jem & Fix i Brønderslev, og nu kommer der altså flere projekter i porteføljen.

- Vi har været med til at opføre flere butikker her i området. Blandt andet Føtex, Fakta, T-Hansen og Jem & Fix. Altså mange af de her box-butikker, hvor der er en typisk opbygning og indretning af butikken, fortæller Robert Andersen til avisen.

Byggeriet forventes færdiggjort medio 2021. Selvom coronakrisen hærger store dele af samfundet, så har man tiltro til, at der igen vil være gang i handlen, når samfundet normaliseres.

- Der er en grundlæggende tro på og tillid til, at tingene efter corona arter sig. Men Harald Nyborg er også en af de butikker, der har klaret sig godt under coronakrisen, og i de seneste par år er de begyndt at ekspandere, slutter Robert Andersen.

Han siger endvidere, at der endnu ingen officiel salgspris er, men at en investor allerede har udvist interesse for lejemålet.

Harald Nyborg-butikken i Brønderslev bliver den femte af sin slags i Nordjylland. Foruden Brønderslev, ligger koncernens butikker også i Frederikshavn, Hjørring, Thisted og Aalborg.

I 2020 åbnede Harald Nyborg sin butik nummer 37. Det skete, da koncernen bød gæsterne velkommen i slutningen af året i Thisted. Det kan du læse meget mere om her.

NORDJYSKE har forsøgt at få fat i Harald Nyborgs administrerende direktør, Arne Gerlyng-Hansen, for en uddybende kommentar, men dette har ikke været muligt tirsdag.

Harald Nyborg A/S

Harald Nyborg er en dansk detailkæde, der består af 40 butikker i Danmark og en enkelt i Sverige. Kæden sælger hovedsageligt varer inden for hus- og haveafdelingen.

Selskabet tog sin begyndelse i 1904 og har både hovedsæde samt centrallager i Odense-forstaden, Højme.

I øjeblikket findes der i alt fire Harald Nyborg-butikker i Region Nordjylland. De eksisterer i Frederikshavn, Hjørring, Thisted og Aalborg.

Foruden Harald Nyborg består koncernen også af Daells Bolighus og discount-byggemarkedskæden, jem & fix.

I 2017 havde koncernen omtrent 5000 ansatte og omsatte for fem milliarder kroner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.