Nu vil Maria ha’ sin egen klinik

Efter 10 år som ansat i B Beautiful i Brønderslev etablerer Maria Larsen sin egen hudplejeklinik.

Efter 10 år som lønmodtager hos B Beautiful i Brønderslev, etablerer Maria Larsen nu sin egen klinik, "Maria L - Din Hudplejer". Privatfoto

Efter 10 år som lønmodtager hos B Beautiful i Brønderslev, etablerer Maria Larsen nu sin egen klinik, "Maria L - Din Hudplejer". Privatfoto

BRØNDERSLEV:Maria Larsen var glad for sit arbejde som kosmetolog hos B Beautiful i Brønderslev, men da ejeren, Dorthe Brogaard, valgte at samle sine aktiviter i Hjørring, gik Maria Larsen i tænkeboks. For hvad nu?

- Jeg driver i forvejen Iskompagniet i Løkken og Blokhus samt noget boligudlejning sammen med min mand, Michael Lønstrup, så egentlig havde vi jo nok at lave. Men mange af de gamle kunder fra B Beautiful spurgte mig om jeg ikke ville åbne en ny klinik i Brønderslev, siger Maria Larsen, som godt kunne mærke, at de mange forespørgsler såede et frø.

- Og nu er beslutningen taget. Tirsdag 1. marts åbner jeg klinikken "Maria L - Din Hudplejer" på privatadressen Midgården 8 i Brønderslev, siger Maria Larsen.

Den nye klinik tilbyder ansigtsbehandlinger, voksning, fodbehandlinger samt tilretning af bryn og vipper - med en særdeles fleksibel åbningstid.

- Jeg har ingen faste åbningstider, men har åben efter aftale - også om aftenen. Det er noget, som kunderne efterspørger, og det passer mig fint at arbejde på den måde, siger Maria Larsen om sin nye klinik, der kun har åben, når man på forhånd har booket en tid via klinikkens hjemmeside.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.